Nieuwe patienten

Op moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan in onze praktijk. Dit met een uitzondering: personen die  in-/aangetrouwd of verwant zijn aan reeds ingeschreven patiënten kunnen zich wel inschrijven als nieuwe patiënt.

Inschrijven?

Patiënten, die zich als nieuwe patiënt willen inschrijven, wordt gevraagd om via het afspraaknummer 812 832 een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de dokter te maken. Wilt u dan uw identificatiebewijs + pasje van de ziektekostenverzekeraar meenemen? Na inschrijving graag de oude huisarts vragen om het medisch dossier (met voldoende porto of aangetekend) op te sturen.
Nieuwe patiënten wordt gevraagd om schriftelijk toestemming te geven voor het beschikbaar stellen van hun medische gegevens voor de Centrale Huisartsenpost.

Vertrekkende patiënten
Patiënten, die uit de praktijk vertrekken, kunnen de nieuwe huisarts vragen om hun dossier bij ons op te vragen, ofwel geven het adres van hun nieuwe huisarts aan de assistente, zodat hun gegevens verstuurd kunnen worden. Wanneer de nieuwe huisarts gebruik maakt van het medische systeem Medicom kan de informatie direkt elektronisch overgezet worden.

Print Print