Nieuwe en vertrekkende patienten

Op moment nemen wij geen nieuwe patiënten aan in onze praktijk. Dit met een uitzondering: personen die  in-/aangetrouwd of verwant zijn aan reeds ingeschreven patiënten kunnen zich wel inschrijven als nieuwe patiënt.

Inschrijven?

Patiënten, die zich als nieuwe patiënt willen inschrijven, kunnen via de praktijk (telefoonnummer: 0546-812 832) een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de huisarts te maken. U moet dan uw identificatiebewijs + pasje van de ziektekostenverzekeraar meenemen. Na inschrijving graag de oude huisarts vragen om het medisch dossier op te sturen. Wanneer de oude huisarts gebruik maakt van het medische systeem Medicom kan de informatie direct elektronisch overgezet worden. Tijdens het kennismakingsgesprek het ingevulde inschrijfformulier meenemen. Deze kunt u hier downloaden of afhalen bij de balie van de huisartsenpraktijk.
Nieuwe patiënten worden gevraagd om schriftelijk toestemming te geven voor het beschikbaar stellen van hun medische gegevens voor de Centrale Huisartsenpost.

Vertrekkende patiënten
Patiënten die uit de praktijk vertrekken, moeten de nieuwe huisarts vragen om hun dossier bij ons op te vragen, ofwel geven het adres van hun nieuwe huisarts aan de assistente door, zodat de gegevens verstuurd kunnen worden. Wanneer de nieuwe huisarts gebruik maakt van het medische systeem Medicom kan de informatie direct elektronisch over worden gezet.

Print Print

Geen documenten gevonden.

Geen documenten gevonden.

Naar het nieuwsoverzicht